Maar liefst 65 spelers en speelsters deden vorig weekend mee aan het UNICEF tafeltennistoernooi in Eindhoven. In het Warehouse of Innovation speelden ze op 31 mei een leuk toernooi én ze haalden geld op voor de organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen.

De vele internationale spelers en speelsters beleefden een zeer leuke avond, die was georganiseerd door het UNICEF Student Team Eindhoven. Deelnemers konden zelf bepalen of ze mee wilden doen aan een tafeltennistoernooi, of dat ze recreatief wilden spelen. Bovendien haalden ze met inschrijfgeld een mooi bedrag op voor een project van UNICEF, dat in Jordanië de werkeloosheid bestrijdt. Van 16.00 tot 22.00 uur werd er recreatief gespeeld en er werd ook een enkelspeltoernooi en een dubbelspeltoernooi afgewerkt in een gemoedelijke sfeer.

UNICEF Nederland
In het dubbeltoernooi ging de finale tussen twee teams van de TU: Kaushik & Rajesh tegen Arvind & Akshay. Na een spannend duel van 20 minuten kroonden Kaushik & Rajesh zich tot winnaars. De eindstrijd in het enkeltoernooi werd gewonnen door Debojyot. Al het opgehaalde geld gaat naar UNICEF Nederland.

De organisatie van het toernooi is Piet van Egmond en Thijs van Veen erg dankbaar: beide scheidsrechters waren aanwezig in Eindhoven om het gezellige toernooi in goede banen te leiden.