Ben je studerende tafeltennisser en wil je graag tegen andere studenten spelen én een leuk feest vieren? Zet dan het weekend van 13 en 14 april en het weekend 11 en 12 mei in je agenda! Op die data is het namelijk te doen bij respectievelijk Akris in Nijmegen en TAVERES in Eindhoven. Je kunt daar lekker stappen met andere studenten en de dag erna tegen ze spelen op toernooien.

Open toernooi bij Akris
Op zondag 14 april 2019 houdt de Nijmeegse Studenten Tafeltennis Vereniging (NSTTV) Akris haar jaarlijkse open toernooi, de Open Akris Tafeltennis Kampioenschappen (OATK). Dit toernooi staat open voor alle tafeltennissers om een mooi gemixt open toernooi te krijgen. Er wordt zowel enkel- als dubbelspel gespeeld in verschillende klassen. De kosten om mee te doen aan het toernooi bedragen €10,-. Er is plek voor maximaal honderd deelnemers, dus geef je snel op! Dit kan door een mail te sturen naar akrisoatk@gmail.com. Daarnaast houdt de avond voor het OATK (zaterdag 13 april) een stapavond voor geïnteresseerden.

Voor slaapplekken kan gezorgd worden. Deze avond staat garant voor een groot feest en veel gezelligheid, dus ga vooral mee. Na het toernooi op zondag is er bovendien de mogelijkheid om te blijven eten. De kosten hiervoor bedragen €12,50. We hopen jullie in groten getale te zien!

Meer informatie is te zien op de website van Akris.
Convocatie OATK 2019
Inschrijfformulier 2019 

Internationaal Studenten Tafeltennis toernooi in Eindhoven
In mei dit jaar is het weer zover: de Eindhovense studententafeltennisvereniging TAVERES organiseert voor de 41ste keer een internationaal studententafeltennistoernooi (ITT)! Het ITT is het grootste studententafeltennistoernooi van Europa en is toegankelijk voor spelers van alle niveaus. Naast toptafeltennis staat in dit weekend natuurlijk ook de gezelligheid centraal met een groot feest. Deze unieke combinatie heeft de afgelopen keren garant gestaan voor een succesvol toernooi. Deelname staat open voor alle studenten in Europa. Hoewel het toernooi voornamelijk gericht is op studenten, is het ook voor niet-studenten mogelijk om mee te doen.

Het toernooi zal plaatsvinden in het weekend van 11 en 12 mei 2019, waarbij er op beide dagen een toernooi gespeeld wordt. Er is de mogelijkheid om vrijdagavond 10 mei al aan te komen en in Eindhoven te overnachten; de wedstrijden beginnen op zaterdag om 09:00 en eindigen op zondag rond 17:00.

Geïnteresseerd? Check voor meer informatie over het toernooi en de inschrijving de website .

( foto via TTV Hyperion)