Steeds meer gebruikers registreren zich op Tafeltennismarkt! Tafeltennismarkt werkt net als Marktplaats. Vraag en aanbod, gerelateerd aan tafeltennis, vinden elkaar. Maak ook advertenties aan en reageer op interessante vacatures en aanbiedingen. Je kunt als lid van de NTTB gratis een account aanmaken.

Ben je bijvoorbeeld een gediplomeerd tafeltennistrainer en op zoek naar een club, dan kan je je hier voorstellen. Maar ook spelers die op zoek zijn naar een club of teams die op zoek zijn naar een extra speler kunnen hier opgezet worden. En net als bij Marktplaats neem je vervolgens contact op met elkaar en rond je samen de afspraak af.

Spelers, trainingen en materiaal
Al meer dan 50 gebruikers hebben een account aangemaakt op ons nieuwe platform en steeds meer tafeltennisadvertenties worden er aangemaakt. Zoals hieronder op te foto te zien is het eredivisieteam van VTV op zoek naar nieuwe spelers, Tafeltennisvereniging TOG uit Maassluis zoekt een jeugdtrainer en MJ biedt tafeltennismateriaal aan. Verder worden er hier clinics en trainingen aangeboden en wordt er gezocht naar vrijwilligers voor evenementen.

Lees de uitleg
Tafeltennismarkt is gratis voor leden en verenigingen van de Nederlandse Tafeltennisbond en is in ieder geval het eerste jaar vanaf lancering gratis voor commerciële aanbieders. Via het formulier op www.tafeltennismarkt.nl kun je een account aanvragen. Op de site staat precies te lezen aan welke eisen de advertenties moeten voldoen. Lees deze uitleg goed door en hierna heb je binnen een mum van tijd je tafeltennisadvertenties online staan!