In Hoofddorp wordt van 28, 29 en 30 juni 2019 de eerste editie van de Nederlandse Corporate Games gehouden. Tafeltennis is onderdeel van het programma. Tijdens de Corporate Games, het grootste sportevenement voor bedrijven ter wereld, strijden bedrijven vanuit heel Nederland in 17 verschillende sporten tegen elkaar. Bovendien kunnen bedrijven elkaar ontmoeten tijdens netwerkbijeenkomsten.

Het tafeltennistoernooi wordt op zaterdag 29 en zondag 30 juni gespeeld in de zaal van HTC Hoofddorp. Naast tafeltennis kunnen de deelnemende bedrijven onder meer badminton, beachvolleybal, basketbal, golf, softbal, tennis en voetbal spelen.

Eerste editie
Over de laatste 29 jaar hebben 29.000 kleine en grote bedrijven en één miljoen atleten wereldwijd deelgenomen aan de Corporate Games. Voor deze eerste Nederlandse editie is de inschrijving gestart. Wil jij je collega’s, klanten, leveranciers uitdagen om deel te nemen aan de Corporate Games?

Inschrijven
Wil je meer informatie over de Corporate Games of wil je een team inschrijven, neem dan contact op met netherlands@corporate-games.com. Bekijk ook de presentatie van de organisatie. De inschrijving sluit op 5 mei 2019.
De NTTB steunt de organisatie en brengt dit gave evenement graag onder de aandacht. Het is een leuke manier om kennis te maken met tafeltennis en om in contact te komen met bedrijven.