Tafeltennis & muziek: een gouden combinatie. Bekijk hieronder een lijstje met videoclips die een link hebben met onze favoriete sport. Van dancemuziek tot rapnummers en van Chinese muziek tot Nederlandstalig. Enjoy!

  1. Enrique Iglesias: Do You Know ( The Ping Pong Song).
    Een heerlijk nummer sowieso en een geinige videoclip, die begint met schaars geklede dames die een balletje slaan. Niets mis mee! In het hele nummer hoor je de pingpong beat. Lekker!2. Armin van Buuren – Ping Pong.
    De clip begint met beelden van spelers die in slomotion spelen. Het tempo gaat gedurende de track omhoog, net als de belangstelling van het publiek. De track heeft geen tekst, maar je hoort luide beats en het stuiterende geluid van de bal.

3. Siem – Ping Pong.
Dit is een topnummertje hoor! Heerlijke muziek en gave Nederlandstalige rap. “Je weet hoe ik kan plaatsen, je weet hoe ik kan plaatsen, techniek zit in mijn slagen.” Prima lyrics Siem!

4. Ping Pong – Marvelouz x Thiirt13n x JM.
Oke : dit is ook Nederlandstalige rap, maar je moet er van houden. “Sla die billen net ping pong, ping pong, ping pong”, is toch wat anders qua stijl dan nummer drie.

5. Kisha – Ping Pong ft. Ataniro, Dongo
We blijven bij de Nederlandstalige nummers, maar nummer 5 heeft weer een iets vrolijker hiphop tintje. “Jij bent hier, jij bent daar net een Ping Pong bal”. Dat is dan ook direct de enige Nederlandstalige zin in dit nummer waarop je je heupen kan losgooien!

6. Vigiland – Pong Dance
Een lekker dansnummertje en een videoclip met een tafeltennistafel…..al draait de clip vooral om beer pong in plaats van tafeltennis. A fijn de link met tafeltennis is er!

7. Need2Beat – Ping Pong Song.
Creatief gedaan dit hoor! Vrolijke tunes, gecombineerd met stuiterende balletjes tot een vrolijke track met een geinig animatievideootje!

8. Chinese Table Tennis Team Dedicates Song to Fans
Verrijk je muzieksmaak eens en luister naar dit lekker blije Chinese nummer, gezongen door Chinese tafeltennissers. In de clip zie je veel leuke tafeltennisbeelden. Misschien ook een idee om ook met jouw club op te nemen zoiets haha?

9. Lotfi Begi x Irie Maffia – Friends
In dit nummer spelen tafeltennissende kids de hoofdrollen. Ze spelen onder meer rond de tafel. Schattig!

10. P.O.D. – Boom
Rockmuziek en tafeltennis: die combinatie zie je in deze videoclip van P.O.D. Bij de woorden ‘here comes the BOOM’ zie je stoere mannen een klap tegen een bal geven. BOOM!