Zaterdag 6 april is het weer zo ver: dan is het Wereld Tafeltennisdag! Op deze dag staat het plezier in de sport centraal in de hele wereld. We zouden het ook zeer tof vinden als jullie in Nederland allemaal deze dag vieren! Zo kun je dé grote PingPongbaas van de dag worden door deze app te gebruiken! Er zijn ook prijzen te winnen!

#WorldTableTennisDay
Wereld Tafeltennisdag is dit jaar op een zaterdag, dé ideale dag om lekker ontspannen te tafeltennissen, of om juist zeer fanatiek een potje te spelen. Waar je ook bent: tafeltennis is zeer laagdrempelig en spelen kan overal. Speel bij de tafeltennisclub, in de bedrijfskantine, gewoon bij je thuis, of trek erop uit en speel buiten op het schoolplein of de speelplaats.

Hoe en waar je het ook doet: vier Wereld Tafeltennisdag en laat het ons weten! Maak een leuke vlog, foto en/of filmpje en plaats dit op social media en gebruik de hastag #WorldTableTennisDay. We dagen je uit om jouw creativiteit te gebruiken om deze dag op een gave manier te vieren! Doe een leuk trucje, speel een gave rally of speel bijvoorbeeld een lange rond de tafel rally!

Word de Pingpongbaas van 6 april!
Wereld Tafeltennisdag een ideale dag om een tafeltennis-evenement de organiseren. Met een speciale ranglijst in onze PingPongbaas app kun jij bovendien dé grote PingPongbaas van de dag worden. Ben jij de #1 PingPongbaas in de ‘Wereld Tafeltennisdag’ ranglijst? Dan win jij een ‘Netje-Batje-Balletje’ set. Spelen maar!

Verder houdt onder meer Ping Pong Alkmaar een open toernooi op die dag en er is een open dag bij TTV Kracht en Vriendschap. Welk evenement volgt? Lees alles over Wereld Tafeltennisdag op deze speciale website, die boordevol staat met leuke en relevante informatie, promotiemateriaal en internationale tafeltennisevenementen. Registreer jouw evenement om kans te maken op prijzen!

Inspiratie nodig? Bekijk deze gave video hieronder voor een impressie van Wereld Tafeltennisdag 2018.