Het platform Tafeltennismarkt is live! Tafeltennismarkt werkt net als Marktplaats. Vraag en aanbod, gerelateerd aan tafeltennis, vinden elkaar. Wie een account aanvraagt, kan vervolgens zijn of haar tafeltennisdiensten aanbieden.

Tafeltennismarkt werkt net als Marktplaats. Vraag en aanbod, gerelateerd aan tafeltennis, vinden elkaar. Bijvoorbeeld Trainers, overig Kader, Clinics en Demonstraties, etc. Ben je bijvoorbeeld een gediplomeerd trainer en op zoek naar een club, dan kan je je hier voorstellen. maar ook spelers die op zoek zijn naar een club of teams die op zoek zijn naar een extra speler kunnen hier opgezet worden. Speelmateriaal aanbieden zoals rubbers en frames is voorlopig nog niet mogelijk, maar wel tweedehands tafels! En net als bij Marktplaats neem je vervolgens contact op met elkaar en rond je samen de afspraak af.

Wil je zelf diensten aanbieden? Vraag dan eerst hieronder een account aan. Vervolgens kan je zelf een advertentie plaatsen.
Advertenties moeten aan de volgende eisen voldoen:

– advertentie opnemen in de juiste categorie
– een foto passend bij het aanbod (denk aan de rechten op die foto en verhouding 4:3)
– de prijs
– korte omschrijving
– contactgegevens
– (optioneel) link naar website voor extra informatie

Tafeltennismarkt is gratis voor leden en verenigingen van de Nederlandse Tafeltennisbond en is in ieder geval het eerste jaar vanaf lancering gratis voor commerciële aanbieders.
Via het formulier op www.tafeltennismarkt.nl kun je een account aanvragen.