Met de release van versie 0.96 van de PingPongbaas app, twee dagen geleden, is duidelijk geworden wie op dit moment de PingPongbazen zijn van de tafels. De ranglijstfunctie is toegevoegd waardoor je kan zien hoe jij ervoor staat, op je eigen tafel en in de totale ranglijst.

Het uitdagen van andere spelers op jouw ranglijst is de manier om je positie te verbeteren en de Baas te challengen. Want die nummer 1 posities zijn nu nog op basis van een beperkt aantal speelmomenten vastgesteld en komen vast niet overeen met werkelijke krachtsverhoudingen…

Bij de veelgestelde vragen vind je de uitleg over de ranglijst.

 

Android
Helaas lopen we met de Androidversie nog een stukje achter. Over de reden kunnen we transparant zijn. Sportunity, de partner met wie we dit project samen doen, is op zoek naar een Android Developer. Dus als je iemand weet met de juiste kennis, die (o.a.) aan een gave sportapp wil werken: Vacature!

Heb je echter één PingPongbaas met een iPhone op jouw tafel, dan kan je voorlopig via hem/haar de ranglijst inzien. Niet ideaal natuurlijk, maar hopelijk maar voor even, we werken er hard aan.