De aanmeldingen voor ons nieuwe platform Tafeltennismarkt stromen binnen! Steeds meer tafeltennisliefhebbers plaatsen en/of zoeken tot onze tevredenheid advertenties op onze site, waardoor het bereik van het platform alsmaar toeneemt!

De Nederlandse Tafeltennisbond hoopt op nóg veel meer interactie op Tafeltennismarkt.nl en gebruikers kunnen hierbij helpen! We zetten een paar tips & tricks op een rijtje voor het plaatsen voor advertenties.

  1. Schrijf kort en krachtig! Op Tafeltennismarkt.nl kun je, zoals je inmiddels ongetwijfeld hebt gelezen, veel verschillende diensten aanbieden. Wees daarom duidelijk in je vraag of aanbod, zodat medegebruikers direct weten wat het thema is van de advertentie.
  2. Plaats een leuke foto! A picture tells more than 1000 words. Beetje cliché misschien, maar zeker waar! Een artikel genereert veel clicks als je een leuk kiekje bij de tekst plaatst, een onscherpe of onduidelijke foto nodigt minder uit tot lezen.
  3. Verspreid het bericht! Deel de link van uw eigen advertentie ook op bijvoorbeeld social media-accounts van uw tafeltennisvereniging. Hierdoor geneert het bericht meer bereik en bovendien wordt het ‘merk’ Tafeltennismarkt.nl steeds bekender binnen de Nederlandse tafeltenniswereld, waardoor ook nieuwe gebruikers zich aanmelden
  4. Start juist nu met posten! Het is eind mei en het tafeltennisseizoen zit er bijna op. Het is de periode dat spelers op zoek gaan naar nieuwe clubs, dat verenigingen nieuwe trainers willen aantrekken en dat mensen graag een tweedehands tafeltennistafel willen kopen om buiten lekker te pingpongen! Het is dus het ideale moment om uw gebruikersrecht als ‘schrijver’ in de praktijk te brengen!

Maak snel een account aan en veel succes met posten!

Heb je vragen, opmerkingen, of tips over Tafeltennismarkt? Schroom niet en stuur een mail naar media@tafeltennis.nl.