Het tafeltennisseizoen is weer bijna voorbij en dat betekent dat de transfercarrousel ook weer gaat draaien. Tafeltennismarkt.nl is het ideale platform om spelers en trainers te zoeken en te vinden.

Ben je als speler of trainer toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je als club op zoek naar nieuw talent of zit je verlegen om een nieuwe coach? Maak een account aan op Tafeltennismarkt.nl en plaats een advertentie. Vraag en aanbod vinden elkaar hier op tafeltennisgebied. In de zomer vinden er altijd de nodige wisselingen plaats binnen teams. Sowieso ontstaan er bij clubs in de maanden zonder tafeltennis regelmatig vacatures die ingevuld moeten worden. De Nederlandse Tafeltennisbond merkt dat steeds meer spelers en clubs zich laten zien op Tafeltennismarkt.nl en dat is een mooie ontwikkeling!

Trainingen
Tafeltennismarkt is niet alleen bedoeld voor de zoektocht naar spelers en trainers. Verder worden er hier clinics en trainingen aangeboden en ook kun je aangeven dat je bijvoorbeeld vrijwilligers zoekt voor een evenement.

Lees de uitleg
Tafeltennismarkt is gratis voor leden en verenigingen van de Nederlandse Tafeltennisbond en is in ieder geval het eerste jaar vanaf lancering gratis voor commerciële aanbieders. Via het formulier op de site kun je een account aanvragen. Op de site staat precies te lezen aan welke eisen de advertenties moeten voldoen. Lees deze uitleg goed door en hierna heb je binnen een mum van tijd je tafeltennisadvertenties online staan!