Sponsoren Tafeltennismasters

Het organiseren van de Tafeltennismasters 2019 zou niet mogelijk zijn zonder de steun van een aantal trouwe sponsoren:

De Leeuw Makelaardij
Of het gaat om verzekeringen, hypotheken of de koop van uw nieuwe woning, bij De Leeuw kunt u rekenen op onafhankelijk en deskundig advies. Onze experts helpen u graag om de oplossing te vinden die het beste aansluit op uw situatie. Wij luisteren naar uw wensen en informeren u over kansen en gevaren. Zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Rijnsburgerweg 100
2231 AG Rijnsburg
071 – 405 16 16
www.deleeuw.nl
Twitter: @DeLeeuw_Groep

 

Topsport Leiden
Stichting Topsport Leiden (STL) is een organisatie die topsporters en  topsportclubs uit Leiden ondersteunt om hun topsport-ambities waar te maken, door facilitair, organisatorisch, promotioneel, met kennis en daar waar mogelijk financieel bij te staan. Daarbij legt STL verbindingen tussen verenigingen, bonden, onderwijsinstellingen en deskundigen of andere partijen die van nut kunnen zijn in de ontwikkeling van topsport. De directe of indirecte werving van structureel sponsorschap is eveneens een belangrijke pijler.

JC de Rijpstraat 20
2315 WE Leiden
071 – 514 44 61
www.topsportleiden.nl
Twitter: @Topsportleiden

 

Oostwouder tank- en silobouw b.v.
Oostwouder Tank-& Silobouw BV is een zelfstandig familiebedrijf dat inmiddels 40 jaar ervaring heeft in het bouwen van silo’s en opslagtanks. Vanaf 1990 is ons bedrijf gespecialiseerd in RVS gelaste opslagtanks. Oostwouder Tank-& Silobouw BV is de uitvinder van het CoilBuilding Tankbouw systeem. Midden jaren ’80 bedacht, ontwikkelde, produceerde en patenteerde Oostwouder het CoilBuilding systeem en heeft daarmee een goede bekendheid verworven bij diverse grote ingenieursbureaus, de op-en overslagindustrie, de waterzuiveringsbedrijven en bij diverse industriële afnemers.

Kanaalkade 74
1756 AD ‘t Zand
0224 – 59 2310
www.oostwouderbv.nl

Ondernemersfonds Leiden
Het Ondernemersfonds is bedoeld om de collectieve bestedingen van ondernemers in de gemeente Leiden te financieren. Door de collectieve aanpak wordt free-riders problematiek tegengegaan. Bovendien wordt met eigen geld de slagkracht van ondernemers vergroot: ondernemers kunnen zelf dingen mogelijk maken, zonder aan te hoeven kloppen bij gemeente. Daarnaast stimuleert het fonds samenwerking tussen de verschillende ondernemers, organisaties en sectoren in Leiden. Door een heffing van 5,3% op de OZB niet-woningen dragen alle ondernemingen en organisaties in Leiden evenredig bij aan het fonds. Via de vereniging waar de ondernemers bij zijn aangesloten, kunnen aanvragen voor collectieve bestedingen worden gedaan.

Stationsweg 26
2312 AV Leiden
www.ondernemersfonds.nl

Gemeente Leiden
Stadhuisplein 1
2311 EJ Leiden
www.leiden.nl

 

De Boer Maatwerk in keukens
De keuken waarover je droomt, geeft je woning meerwaarde. Die passende, praktische kwaliteitskeuken zorgt voor gezelligheid. Het is het middelpunt in huis en draagt bij aan de leefsfeer. Je keuken is dé plek waar je je goed voelt. Dat is de missie van De Boer Maatwerk in keukens.
Gouderaksedijk 24
2808 NG Gouda
www.maatwerkinkeukens.nl

 

Administratiekantoor W. Jonkman

 

 

Vermaas Management

André Eerland