Table Stars


Table Stars – lessen

Table Stars is een lesprogramma van de Tafeltennisbond, waarbij kinderen vanaf 6 jaar de beginselen van tafeltennis leren. Door oefeningen die aansluiten bij wat kinderen motorisch kunnen, maken zij via Table Stars op een speelse manier kennis met tafeltennisvaardigheden als oog-handcoördinatie, voetenwerk en fijnmotorische bewegingen, zoals mikken, raken en hooghouden. Naast het vinden van een betere aansluiting naar de tafeltennissport is het doel van Table Stars ook dat dit lesprogramma bijdraagt aan de motorische en cognitieve ontwikkeling van jonge kinderen.

 

The Battle – Scholenkampioenschappen
Table Stars the Battle is een tafeltennistoernooi voor basisscholieren! Jaarlijks organiseren veel verenigingen een eigen basisscholenkampioenschap. De winnende schoolteams (per leeftijdscategorie groep 5/6 en 7/8) van deze lokale edities mogen meedoen aan de landelijke finale van Table Stars the Battle. De landelijke finale vindt altijd plaats tijdens de NK tafeltennis in Zwolle. (zondag 3 maart 2019). Nog geen basisscholenkampioenschap bij jou in de buurt? Schakel de hulp van de vereniging in of neem contact op met Sven Groot.

Clinics
Als trainer/begeleider een steuntje in de rug nodig om met Table Stars aan de slag te gaan of bij jouw club een leuke kennismaking organiseren? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een Table Stars les of dagprogramma te laten verzorgen door een professional! De Tafeltennisbond werkt samen met MJ Tafeltennis. Zij zijn dé specialist in het aanbieden van tafeltennisactiviteiten. Deze professionals maken van iedere les gegarandeerd een groot feest! Een groot voordeel is dat zij hun eigen materialen (ook de tafeltennistafels) meenemen. Er kan op elke locatie Table Stars les worden gegeven. Naast MJ-tafeltennis heeft de Tafeltennisbond een netwerk van Table Stars trainers en andere professionals die graag Table Stars clinics voor u verzorgen. Vraag een clinic aan bij de Tafeltennisbond bij Sven Groot.

Clubs
Op zoek naar een vereniging in de buurt? Vind deze hier!

Meer informatie