NTTB Tafeltenniskamp 2022

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert ieder jaar in de zomer een fantastisch tafeltenniskamp. Op het NTTB Tafeltenniskamp krijg je tafeltennistraining van ervaren gediplomeerde trainers waardoor je nóg beter leert tafeltennissen! Maar dat is natuurlijk niet alles, in een kampweek mogen activiteiten zoals een bosspel, een dropping, chillen rondom het kampvuur en een tafeltennisclinic van een mystery guest (bondscoach of TOP speler) niet ontbreken. Overnachten doe je in een stoere en luxe blokhut, de blokhutten liggen rondom een kampvuur en het terrein heeft een eigen kantine en sportveld.

Kortom een vakantie- en trainingsweek om nooit te vergeten!

Datum:  maandag 1 augustus t/m zaterdag 6 augustus 2022
Locatie: Ysselsteyn / Venray
Doelgroep: We richten ons op de leeftijd 12 t/m 17 jaar.
Plaatsen: maximaal 64

Je leest het snel wanneer de inschrijving weer opengaat!

NTTB Tafeltenniskamp, een succesvolle formule
Sinds de start van het eerste kamp is het deelnemersaantal jaarlijks flink gegroeid. Waar we begonnen met 18 deelnemers in 2014, kwamen er afgelopen jaar 64 tafeltennissers vanuit heel Nederland richting Limburg om deel te nemen aan dit fantastische tafeltenniskamp. Op dit moment is 64 ook onze maximum aantal deelnemers dus wacht niet te lang met inschrijven!

Leeftijd & niveau
Het kamp is geschikt voor spelers van ieder niveau, zo bestond groep 1 afgelopen jaar enkel uit spelers van landelijk niveau en groep 4 veelal uit beginnende tafeltennissers. We richten ons op de leeftijd 12 t/m 17 jaar.

Tafeltennistraining en begeleiding van een ervaren kampkader
Het kader van het NTTB Tafeltenniskamp gaat al meerdere jaren mee. Zij zijn in het bezit van een trainersdiploma, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geven vaak al meerdere jaren training bij diverse verenigingen in Nederland. De goede mix van begeleiding (man/vrouw, leeftijd) zorgt ervoor dat de kids naast de goede trainingen ook goede begeleiding krijgen.

Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een welkomstpakket met daarin o.a. een eigen kamp T-shirt en een kortingsbon van onze sponsor Posno-Sport. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Deze blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder wordt de accommodatie omringd door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, avondeten en frisdrank. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks.

Training & activiteiten
Onder leiding van gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en ontvang je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om jou tips te geven en sluiten we af met een toernooi. Naast het tafeltennissen worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er iedere avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn zeker een onderdeel van het avondprogramma. En wat is een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten!

Inschrijfkosten
Wat bieden we voor de prijs van € 295,- euro per week? Eigenlijk alles wat erop en eraan zit: training, sport en spel, gave blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden, vol pension, een welkomstpakket en leuke items ter herinnering aan dit kamp, genoeg ontspanning en kampvuren in de avond, professionele begeleiding, een clinic van een mystery guest zoals een topspeler en/of bondscoach, enthousiaste vrijwilligers bij TTV Red Stars en een kortingsbon te besteden bij Posno Sport. Kortom, kwaliteit voor nog geen € 60 euro per dag.

Zin in? Wij ook!

Kijk voor meer informatie over het tafeltenniskamp op de andere pagina’s.
Voor vragen kun je terecht bij groot@tafeltennis.nl