Het kamp voor 2024 is inmiddels vol
met 64 inschrijvingen!

Op de reservelijst staan tevens meerdere aanmeldingen waardoor we deze lijst ook hebben gesloten.

NTTB Tafeltenniskamp

 

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert ieder jaar in de zomer een fantastisch tafeltenniskamp. In 2024 staat de 11e editie op het programma. Op het NTTB Tafeltenniskamp krijg je tafeltennistraining van ervaren gediplomeerde trainers waardoor je nóg beter leert tafeltennissen! Maar dat is natuurlijk niet alles. In deze jubileumeditie mogen activiteiten zoals een bosspel, een dropping, chillen rondom het kampvuur en een tafeltennisclinic van een mystery guest (bondscoach of TOP-speler) niet ontbreken. Overnachten doe je in een stoere en luxe blokhut, de blokhutten liggen rondom een kampvuur en het terrein heeft een eigen kantine en sportveld. Kortom een vakantie- en trainingsweek om nooit te vergeten!

Datum:  maandag 29 juli t/m zaterdag 3 augustus 2024
Locatie: Ysselsteyn / Venray
Doelgroep: 12 t/m 17 jaar, 10- en 11-jarigen zijn ook welkom in overleg met de kamporganisatie.
Plaatsen: maximaal 64, daarna reservelijst

 

Informatie NTTB kamp 2024

Inschrijven, kosten & betaling
Vanaf 15 november 2023 is het mogelijk om je in te schrijven voor het kamp. De deelnamekosten zijn €325,00 per persoon, plus €5,00 administratiekosten. Betaling gaat direct via de NTTB webshop, deze is gekoppeld aan het online inschrijfformulier. We hebben plek voor maximaal 64 kinderen. De volgorde van inschrijvingen is bepalend. Voor 2024 hebben we het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. De inschrijving is gesloten.

Aanmeldingen die wij ontvangen nadat het maximale aantal is bereikt, worden op de reservelijst geplaatst. Annuleringen die wij ontvangen (alleen schriftelijk) voor 1 mei 2024, krijgen het volledige deelnamebedrag teruggestort, minus administratiekosten. Annuleringen tussen 1 mei tot en met 15 juli 2024, krijgen 80% van het deelnamebedrag terug. Het recht op restitutie bij annulering vervalt vanaf 16 juli 2024.

Lidmaatschap
Wanneer je niet lid ben van een NTTB-vereniging maar wel wilt deelnemen dan kan dat! Je betaalt dan €22,50 extra. Je wordt daardoor lid van de bond voor de periode van 1 jaar, het lidmaatschap stopt daarna automatisch. Door dit lidmaatschap kun je alsnog deelnemen aan ons kamp en ook aan alle andere NTTB evenementen! Het bedrag is gelijk aan de ‘bondscontributie’ voor NTTB-leden. Die hebben dit bedrag dus al betaald.

Annuleren kan uitsluitend schriftelijk via Lars Wildenborg: wildenborg@tafeltennis.nl

Leeftijd & niveau
Het kamp is geschikt voor spelers van ieder niveau, zo bestond groep 1 afgelopen jaar enkel uit spelers van landelijk niveau en groep 4 veelal uit beginnende tafeltennissers. We richten ons op de leeftijd 12 t/m 17 jaar, 10- en 11-jarigen zijn ook welkom in overleg met de kamporganisatie.

Kampbegeleiding
Het kader van het NTTB Tafeltenniskamp gaat al meerdere jaren mee. Zij zijn in het bezit van een trainersdiploma, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geven vaak al meerdere jaren training bij diverse verenigingen in Nederland en hebben daar al grote successen geboekt. De goede mix van begeleiding (man/vrouw, leeftijd) zorgt ervoor dat de kids naast de goede trainingen ook goede begeleiding krijgen.

Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een welkomstpakket met daarin o.a. een eigen kampshirt en een kortingsbon van onze sponsor Posno-Sport. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Geen onrustige nachten op luchtbedjes, maar lekker op een matras waardoor je de dag erna weer fit bent om deel te nemen aan het programma. De blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder wordt de accommodatie omringd door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, avondeten en frisdrank. Doordat we samenwerken met een externe cateraar is de kwaliteit erg goed. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks.

Training & activiteiten
Onder leiding van gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en ontvang je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om jou tips te geven (of om mee te sparren) en sluiten we af met een toernooi. Naast het tafeltennissen worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er iedere avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn zeker een onderdeel van het avondprogramma. En wat is een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten!

Zin in? Wij ook!

Vragen / meer informatie
Rechts op je scherm zie je verschillende pagina’s waar je meer informatie vindt over ons kamp. Voor vragen kun je contact opnemen met tafeltenniskamp@tafeltennis.nl