NTTB Tafeltenniskamp 2022

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert ieder jaar in de zomer een fantastisch tafeltenniskamp. Op het NTTB Tafeltenniskamp krijg je tafeltennistraining van ervaren gediplomeerde trainers waardoor je nóg beter leert tafeltennissen! Maar dat is natuurlijk niet alles, in een kampweek mogen activiteiten zoals een bosspel, een dropping, chillen rondom het kampvuur en een tafeltennisclinic van een mystery guest (bondscoach of TOP speler) niet ontbreken. Overnachten doe je in een stoere en luxe blokhut, de blokhutten liggen rondom een kampvuur en het terrein heeft een eigen kantine en sportveld.

Kortom een vakantie- en trainingsweek om nooit te vergeten!

Datum:  maandag 1 augustus t/m zaterdag 6 augustus 2022
Locatie: Ysselsteyn / Venray
Doelgroep: 12 t/m 17 jaar, 10- en 11-jarigen zijn ook welkom in overleg met de kamporganisatie.
Plaatsen: maximaal 64, daarna reservelijst

Het NTTB Tafeltenniskamp zit vol! We hanteren een reservelijst dus schrijf je in als je op de reservelijst wilt komen te staan > inschrijfformulier

Leeftijd & niveau
Het kamp is geschikt voor spelers van ieder niveau, zo bestond groep 1 afgelopen jaar enkel uit spelers van landelijk niveau en groep 4 veelal uit beginnende tafeltennissers. We richten ons op de leeftijd 12 t/m 17 jaar, 10- en 11-jarigen zijn ook welkom in overleg met de kamporganisatie.

Kampbegeleiding
Het kader van het NTTB Tafeltenniskamp gaat al meerdere jaren mee. Zij zijn in het bezit van een trainersdiploma, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geven vaak al meerdere jaren training bij diverse verenigingen in Nederland en hebben daar al grote successen geboekt. De goede mix van begeleiding (man/vrouw, leeftijd) zorgt ervoor dat de kids naast de goede trainingen ook goede begeleiding krijgen.

Kwaliteit & Vol Pension
De deelnemers ontvangen bij aankomst een welkomstpakket met daarin o.a. een eigen kampshirt en een kortingsbon van onze sponsor Posno-Sport. Gedurende het kamp overnacht iedereen in luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden. Geen onrustige nachten op luchtbedjes, maar lekker op een matras waardoor je de dag erna weer fit bent om deel te nemen aan het programma. De blokhutten staan evenals de begeleidershuisjes in een cirkel rondom het kampvuur. Vlak naast de slaapvertrekken bevindt zich een voetbalveld en een volleybalveld. Verder wordt de accommodatie omringd door bosgebied. Het eten en drinken is all inclusive! Dat wil zeggen inclusief ontbijt, lunch, avondeten en frisdrank. Doordat we samenwerken met een externe cateraar is de kwaliteit erg goed. Daarnaast wordt er dagelijks gezorgd voor fruit & snacks.

Training & activiteiten
Onder leiding van gediplomeerde trainers ga je aan de slag achter de tafel en ontvang je professionele ondersteuning in het verbeteren van jouw tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om jou tips te geven (of om mee te sparren) en sluiten we af met een toernooi. Naast het tafeltennissen worden er diverse sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Ook staat er iedere avond een gave activiteit op het programma. Leuke bosspellen en een spannende dropping zijn zeker een onderdeel van het avondprogramma. En wat is een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten!

Inschrijfkosten €315,-
Wat bieden we voor de prijs van € 315,- euro? Een all inclusive sport- en vakantieweek: training van gediplomeerde ervaren tafeltennistrainers, sport en spel, luxe 12-persoons blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden, vol pension, een welkomstpakket en leuke items ter herinnering aan dit kamp, genoeg ontspanning en kampvuren in de avond, een bezoek aan een subtropisch zwembad, professionele begeleiding, een clinic van een mystery guest zoals een topspeler en/of bondscoach, en een kortingsbon te besteden bij Posno Sport. Kortom, kwaliteit voor nog geen € 65 euro per dag. Wanneer je niet lid ben van de NTTB maar wel wilt deelnemen dan kan dat voor €19,- extra, je betaalt dan €334,-. Je wordt daardoor project lid van de bond voor de periode van 1 jaar, het lidmaatschap stopt daarna automatisch. Doordat je projectlid wordt kun je alsnog deelnemen aan ons kamp mede als alle andere NTTB evenementen!

Zin in? Wij ook!

Vragen / meer informatie
Rechts op je scherm zie je verschillende pagina’s waar je meer informatie vindt over ons kamp. Voor vragen kun je contact opnemen met tafeltenniskamp@tafeltennis.nl