NTTB Tafeltenniskamp

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert ieder jaar in de zomer een fantastisch tafeltenniskamp. Tafeltennistraining krijgen, sportieve spellen spelen, vrienden maken rondom het kampvuur en gezellig samen overnachten in een prachtige accommodatie in het Limburgse land. Wie wil dat niet?

Datum:  maandag 2 augustus t/m zaterdag 7 augustus 2021
Locatie: Ysselsteyn / Venray
Doelgroep:  leeftijd van 12 t/m 17 jaar
Inschrijven: mogelijk vanaf 1 november 2020, de link verschijnt hier

 

Vrienden maken
Het NTTB tafeltenniskamp ‘Vrienden maken’ biedt het allemaal. Jaarlijks organiseert de Nederlandse Tafeltennisbond samen met tafeltennisvereniging Red Stars een vakantie- en trainingsweek om nooit te vergeten.  Onder begeleiding van gediplomeerde trainers ben je de hele dag bezig met je favoriete sport, Tafeltennis! Tijdens deze week staan er ook allerlei leuke buitenactiviteiten op het programma.

NTTB Tafeltenniskamp, een succesvolle formule
Sinds de start van het eerste kamp is het deelnemersaantal jaarlijks flink gegroeid. Waar we begonnen met 18 deelnemers in 2014, kwamen in 2020 64 tafeltennissers vanuit heel Nederland richting Limburg om deel te nemen aan dit fantastische tafeltenniskamp.

Alles erop en eraan
Wat bieden we voor de prijs van € 295,- euro per week? Eigenlijk alles wat erop en eraan zit: training, sport en spel, gave blokhutten met eigen sanitair en stapelbedden, vol pension, een welkomstpakket en leuke items ter herinnering aan dit kamp, ’s Avonds is er een kampvuur en ontspanning, professionele begeleiding, een clinic van een bondscoach, enthousiaste vrijwilligers bij TTV Red Stars en een kortingsbon van 15 euro te besteden bij Posno Sport. Kortom, kwaliteit voor nog geen € 60 euro per dag.

Het kamp is ook toegankelijk voor niet-leden. Zo is het ook mogelijk om meerdere leden van één gezin deel te laten nemen of een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Tafeltenniservaring is gewenst, maar heb je dat niet, dan krijg je dat tijdens het kamp vanzelf! Dit is geen topsportkamp maar een breedtesportkamp. Sport en spel gaan hand in hand. (Niet-leden worden door deelname aan het NTTB kamp aangemeld als projectlid van de NTTB).

Zin in? Wij ook!

Kijk voor meer informatie over het tafeltenniskamp op de andere pagina’s.
Voor vragen kun je terecht bij groot@tafeltennis.nl