Partners NTTB Tafeltenniskamp

TTV Red Stars
Tafeltennisvereniging Red Stars is onze zeer gewaardeerde partner tijdens het NTTB Tafeltenniskamp. De vereniging zorgt voor vrijwilligers achter de bar, verhuurt haar zaal en tafels tegen een vriendenprijs, leveren trainers en heeft voor ons ook de nodige contacten gelegd met de naburige voetbalvereniging en met de gemeente Venray. We werken dan al sinds 2014 met hen samen en hopen dat deze succesvolle samenwerking nog lang mag blijven duren.

Posno Sport 
Eddy Posno hoefde niet lang na te denken toen hem gevraagd werd of zijn bedrijf sponsor wilde worden van het NTTB Tafeltenniskamp. Posno Sport was ook verbonden als sponsor bij het voormalige Jeugdsportkamp van de NTTB. We danken Posno Sport voor het beschikbaar stellen van het mooie kampshirt dat alle deelnemers en begeleiders krijgen, de tafeltennisgoodies die we als prijsjes kunnen weggeven en de cadeaubon te besteden in de webwinkel of zaak in Weert. 

Sport en sponsoren hand in hand
We zijn voortdurend op zoek naar sponsoren voor het leukste tafeltenniskamp van Nederland. Welke sponsor wil nu niet vrienden maken voor het leven? Interesse, meld je bij Sven Groot. Hij vertelt u graag de mogelijkheden.