Programma NTTB Tafeltenniskamp

Tijdens de kampweek wordt er natuurlijk veel getafeltennist. Onder leiding van gediplomeerde trainers krijgen de deelnemers professionele ondersteuning in het verbeteren van de tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een mystery guest langs om een clinic te verzorgen.

Sport- en Spelactiviteiten
Naast de tafeltennis accommodatie ligt een prachtig voetbalveld dat geheel tot onze beschikking staat. Daar worden gave sport- en spelactiviteiten georganiseerd!

Clinic van een Mystery guest
Ieder jaar komt er een mystery guest naar Venray toe om daar de deelnemers te voorzien van een leuke en leerzame clinic of iemand waar de deelnemers goed tegen kunnen trainen. In het verleden zijn er al diverse bondscoaches en eredivisietoppers die een clinic verzorgd hebben, wie er komende editie langs komt houden we geheim.

 

Zwemmen
We gaan ieder jaar met de groep een dagdeel zwemmen, lekker ontspannen in het bubbelbad of drijven in het golfslagbad. Indien de situatie het toe laat, zwemmen we komend jaar in het subtropische zwembad van Center Parcs.

Avondprogramma
Iedere avond staat er een leuke activiteit op het programma. Een aantal activiteiten zijn bij de slaapvertrekken zelf en een aantal worden in het bos gehouden. Eén van de avonden is er bijvoorbeeld een dropping in het bos met eigen groepje en begeleider. Zoek de weg maar terug in het donker… En wat is nou een kamp zonder bonte avond en disco?