Britt Eerland is op het EK individueel in Polen nog in de race voor twee prijzen. Vrijdag komt ze in actie in de volgende rondes van het dames dubbelspel en het enkelspel. In de mixed dubbel is Eerland helaas uitgeschakeld.

Britt Eerland en haar Hongaarse dubbelpartner Georgina Pota spelen vandaag om 10.05 uur tegen het Zweedse duo BERGSTRÖM/BERGLAND.
Het betreft een duel om een plek bij de laatste acht koppels in het toernooi. Donderdag versloeg Britt al met 3-1 het Poolse duo Partyka/Bajor.

In het enkelspel treft Britt om 15.45 uur de Roemeense Dodean Monteiro. Inzet is een plek bij de laatste zestien speelsters. De Roemeense staat veertiende op de Europese ranking en is dus een pittige tegenstander voor Britt. Donderdag was Britt te sterk voor Jamila Laurenti met 4-1.

In de mixed dubbel liep Britt Eerland helaas een plek in de halve finale mis. Het Slowaakse duo Pistej/Balazova bleek nipt met 3-2 te sterk.

Via de streamingssite van de Europese Tafeltennisbond zijn de duels live te volgen. Bekijk hier alle resultaten en schema’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Eerland (@britteerland)