Foto van het Olympic Festival in 2016 (Bron: teamnl.org).

Net als tijdens de Olympische spelen van Rio in 2016 komt er deze zomer opnieuw een Olympisch thuisblijfevenement in Scheveningen. In de periode van 23 juli tot en met 8 augustus is de NTTB per dag op zoek naar ongeveer 8 enthousiaste vrijwilligers (16 jaar of ouder en minimaal 4 dagdelen beschikbaar) die ons komen ondersteunen bij de verschillende tafeltennisactiviteiten.

Na het succes van de Olympic Experience (met meer dan 100.000 bezoeken en een dikke 8 als waarderingscijfer) kunnen Nederlandse sportfans dit jaar wederom optimaal van de Olympische Spelen genieten. Tijdens de Olympische Spelen in Tokio wordt het strand van Scheveningen omgetoverd tot een sportstrand waar het Olympic Festival wordt georganiseerd.

23 juli tot en met 8 augustus
Het evenement vindt plaats van 23 juli tot en met 8 augustus, precies de periode dat de Spelen in Tokio worden gehouden. Het evenement, dat dagelijks geopend is van 09:00 tot 21:00 uur en zo’n 7500 bezoekers per dag gaat trekken, biedt sportfans – jong en oud -, gezinnen, sportclubs en het bedrijfsleven de kans om op het strand van Den Haag zelf te sporten, sport te kijken op een reusachtig scherm én de Olympische Spelen optimaal te beleven.

‘Beleef de Spelen van Tokyo op het sportstrand van Den Haag!’

Ook tafeltennis!
Gedurende alle 17 dagen van het Olympic Festival verzorgen meer dan 35 sportbonden dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur een uitgebreid aanbod aan sportactiviteiten. De NTTB zal ook aanwezig zijn om alle bezoekers achter de tafel te krijgen.

Help jij mee met de promotie van tafeltennis?
Hoe mooi de kans ook is om onze sport te kunnen promoten op zo een groot en speciaal evenement als deze… we kunnen dit niet zonder een enthousiast team van vrijwilligers. Lijkt het je wat om op een voor Nederland uniek sportevenement aanwezig te zijn en mee te werken aan de promotie van tafeltennis? Aarzel dan niet en meld je aan als vrijwilliger!

Vrijwilligers gezocht
In de periode van 23 juli tot en met 8 augustus zijn wij per dag op zoek naar ongeveer 8 enthousiaste vrijwilligers (16 jaar of ouder en minimaal 4 dagdelen beschikbaar) die ons komen ondersteunen bij de verschillende tafeltennisactiviteiten. We maken een verdeling in twee dagdelen van 08:45 tot 14:30 uur en van 14:00 tot 18:15 uur. Wij zorgen voor consumpties, lunch, een gave polo voor tijdens en na het evenement, (gedeeltelijke) reiskostenvergoeding en uiteraard een unieke ervaring.

Wil je meer informatie of jezelf alvast aanmelden? Stuur dan een E-mail naar hexspoor@tafeltennis.nl.

Het definitieve programma van het Olympic Festival lees je snel via onze kanalen!

Meld je aan voor de TeamNL Olympic Festival om als eerste op de hoogte te zijn van het programma.