Van 23 tot en met 26 maart is het vier dagen lang (top-) tafeltennis in Nederland.

Donderdagavond 23 maart trappen de dames van TeamNL tafeltennis af met de interland tegen Slowakije in het kader van de EK voor Teams. De locatie is de speelzaal van Shot Wageningen aan de Haverlanden 92 in Wageningen en de toegang is gratis. Kom naar Wageningen om onze dames aan te moedigen. Bij winst is rechtstreekse plaatsing mogelijk voor de eindronde van het EK, deze zomer in Malmö, Zweden.

Vrijdag 24 maart is het de beurt van de OldStars tafeltennissers. In de topsportsetting van het NK tafeltennis in Zwolle maken zij op een bijzondere manier kennis met de sport in de vorm van een clinic en diverse spelvormen.

Zaterdag en zondag 25 en 26 maart is het NK Tafeltennis, Powered by Nederlandse Loterij, voor de A- spelers, met enkelspel voor dames en heren, en dubbelspel in de dames, heren en mixed klasse. Op zaterdag is, voor het eerst geïntegreerd in het NK-A, ook het NK Paratafeltennis voor spelers met een beperking. En ook het traditionele Jeugdklassentoernooi is zoals altijd op de zaterdag.

Op zondag wordt de strijd om de enkelspelen en heren en dames dubbel beslist. En ca 150 bedrijfsspelers maken uit welk bedrijf het Caveo NK Bedrijfstafeltennis wint en welke speler de beste pingpingpro, pingpongamateur of beste tafeltennisser is.

Kaartverkoop voor het NK is aan de deur of online.

Pers is welkom op aanmelding en op vertoon van een persaccredidatie.