De 9 regio’s van de nieuwe Europe Trophy.

Clubs die zich niet gekwalificeerd hebben voor de Champions League of Europa Cup, kunnen zich inschrijven voor de Europe Trophy 2020-2021, de nieuwe derde Europese competitie van de Europese bond ETTU.

Via een online inschrijfformulier kunnen ook clubs die niet in de hoogste nationale competitie spelen, zich inschrijven voor dit toernooi. Tot uiterlijk vrijdag 30 juni 2020 kunnen zowel mannen- als vrouwenteams van verenigingen zich inschrijven voor de Europe Trophy 2020-2021.

Toernooiopzet en speeldata
Na de registratiedeadline worden de ingeschreven clubs verdeeld in 9 regio’s, vooraf gedefinieerd door ETTU. Nederland is ingedeeld in een regio met Belgie, Luxemburg, West-Duitsland en Noord-Frankrijk. De ETTU heeft speeldata bekendgemaakt waarop er poulewedstrijden kunnen worden gespeeld: 20 en 21 februari 2021 en 27 en 28 maart 2021, de reserveronde of ronde drie staat gepland voor 1 en 2 mei 2021. De negen winnaars per regio spelen vervolgens een grote finale op 3 en 4 juli 2021.

Deze data komen overeen met speeldata van de andere Europese toernooien.

Inschrijven
Geïnteresseerd in deelname? Download het Inschrijfformulier voor vrouwenteams of/en het Inschrijfformulier voor mannenteams .

Alle specifieke informatie over de Europe Trophy is hier te lezen.