René Honig

Worstel je met het behoud van jeugdleden bij jouw tafeltennisvereniging? Voorzitter van TTV ATTC René Honig vertelt in deze gloednieuwe podcast hoe zijn club met een succesvolle aanpak steeds meer jongeren bindt aan de vereniging uit Alphen aan de Rijn.

In gesprek met Hoofdbestuurslid Jeugdzaken Eline Rondaij geeft de enthousiaste voorzitter veel bruikbare tips voor iedere vereniging. Hoe zorg je dat de jeugd een band opbouwt met jouw club? Hoe krijgt je een overzicht van je ledenaanwas- en verloop duidelijk in beeld? Wat vinden jeugdspelers belangrijk bij een tafeltennisvereniging? Hoe betrek je ouders meer bij je tafeltennisclub en waar begin je als bestuur?

Eline Rondaij voert in de rol van presentator/interviewer een leuk en helder gesprek met René Honig. In een dik halfuur kom jij tot nieuwe inzichten! Veel luisterplezier!

Bekijk hier onze Podcast pagina

Eline Rondaij, bestuurslid Nederlandse Tafeltennisbond, interviewde in deel 1 van de NTTB Ping Pong Podcast Tafeltennis 4-trainer Marnik Gommers over training voor beginners. Ook een aanrader!