Het officiële wedstrijdformulier in de NTTB App

2022

In het voorjaar 2022 implementeren we stap voor stap het DWF. Het gebruik van de wedstrijdbriefjes is nog noodzakelijk, maar in de meeste gevallen hoeven de wedstrijdbriefjes niet meer opgestuurd te worden naar de competitieleider. De club dient deze nog wel te bewaren tot het einde van het seizoen. Wat dit precies voor jouw vereniging (landelijk of afdeling) betekent lees je in het competitieboek of bulletin afkomstig van de competitieleider.
De competitiereglementen zijn al ingericht op de nieuwe structuur. De mededelingen (Competitieboeken/Aanwijzingen) rondom de competitie zijn waar nodig per afdeling aangepast om aan te laten sluiten op deze ontwikkelingen.

Nieuwe wedstrijdboekjes (met doordruk) kunnen nog worden besteld zolang de voorraad strekt.  We faciliteren dat alle wedstrijdformulieren digitaal beschikbaar zijn zodat deze uitgeprint kunnen worden. Een doordruk-exemplaar is niet meer noodzakelijk.

Wat levert het ons allemaal op?

  • Een moderne manier van het bijhouden van wedstrijduitslagen, die aansluit bij de reglementen.
  • Actuelere overzichten van uitslagen en standen.
  • De rol van de wedstrijdsecretaris wordt veel makkelijker. Als het DWF volledig ingevoerd is heeft hij/zij veel minder werk.
  • Besparing van portikosten.

 

 

DWF helpdesk https://tafeltennis.nl/helpdesk-nttb-app/

Onze helpdesk is beschikbaar en heeft 3 belangrijke functies:

  • De helpdesk helpt leden die nog problemen ondervinden met het gebruik van de NTTB App.
  • De helpdesk is doorgeefluik richting de ontwikkelaar van de NTTB App voor mogelijke problemen die zich nog voordoen.
  • De helpdesk verzamelt wensen die betrekking hebben op het gebruikersgemak.

De app is beschikbaar in de Appstore en Google Play Store. We actualiseren de Q&A op https://tafeltennis.nl/competitie/nttbapp-dwf-qas/

 

In het rechtermenu staat een link naar een presentatie over de App.