Tafeltenniskampen

Als Tafeltennisbond hebben we de ambitie om een succesvol eigen tafeltenniskamp te organiseren. Ook promoten we andere tafeltenniskampen, georganiseerd door derden, zodat er nog meer (jeugdige) sporters op tafeltenniskamp kunnen gaan! Dit draagt bij aan het niveau en het plezier van de spelers en aan ledenbehoud!

Op deze pagina vind je informatie over het NTTB tafeltenniskamp en de kampen van andere aanbieders. 

Wil jij ook jouw kamp promoten via de communicatiekanalen van de NTTB? Vul dit formulier in en neem eventueel contact op met Sven Groot.

NTTB Tafeltenniskamp 2022

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert ieder jaar in de zomer een fantastisch tafeltenniskamp. Op het NTTB Tafeltenniskamp krijg je tafeltennistraining van ervaren gediplomeerde trainers waardoor je nóg beter leert tafeltennissen! Maar dat is natuurlijk niet alles, in een kampweek mogen activiteiten zoals een bosspel, een dropping, chillen rondom het kampvuur en een tafeltennisclinic van een mystery guest (bondscoach of TOP speler) niet ontbreken. Overnachten doe je op een prachtige accommodatie in een stoere en luxe blokhut, de blokhutten liggen rondom een kampvuur en het terrein heeft een eigen kantine en sportveld. Het NTTB Tafeltenniskamp 2021 is nog maar net afgelopen, maar de datum voor het nieuwe kamp in 2022 ligt al weer vast! 

Datum:  maandag 1 augustus t/m zaterdag 6 augustus 2022.
Locatie: Ysselsteyn / Venray
Doelgroep: We richten ons op de leeftijd 12 t/m 17 jaar.
Plaatsen: maximaal 64
Website
Op deze pagina lees je ook wanneer de inschrijving voor het nieuwe kamp opengaat!

MJ Tafeltenniskamp

Hard trainen, chillen en veel plezier maken! Het MJ Zomerkamp wordt gezien als een van de leukste tafeltenniskampen van de zomer. Ieder kamp bestaat het deelnemersveld uit landelijke (divisie) t/m startende spelers. Geef je samen met jouw tafeltennisvrienden- en vriendinnen op voor een geweldige tafeltennisweek.

Datum:  maandag 16 augustus t/m zaterdag 21 augustus 2021
Locatie: Tilburg
Doelgroep: Jeugd (en ietsje ouder)
Website

Tafeltenniskamp Midden Nederland

Dit tafeltenniskamp, georganiseerd door detafeltennistrainer.nl, zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid op het nieuwe seizoen. In vijf dagen worden er tien trainingen afgewerkt. Tussen de trainingen door worden er heerlijke maaltijden verzorgd door Partyservice Van der Leeden en daarnaast is er natuurlijk ook nog voldoende ruimte om plezier te maken!

Datum: maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus
Locatie: Kockengen
Doelgroep: Fanatieke Jeugd
Website

TT4YOU internationaal trainingskamp

Het TT4YOU internationale kamp wordt voor het 6e jaar op rij georganiseerd. Het is al jaren een geliefd en populair kamp waarbij (inter)nationale top trainers en spelers af reizen naar Schiedam.
Hard trainen, individuele begeleiding en ook andere activiteiten (zoals zwemmen, ipong toernooi en buiten activiteiten) mogen niet ontbreken.

De perfecte combinatie voor beginnende en ervaren spelers en natuurlijk volop gezelligheid! Wil jij een betere tafeltennisser worden en veel nieuwe vrienden maken?

Data:
– Week 1: 2-6 Augustus 2021
– Week 2: 9-13 Augustus 2021
– Week 3: 16-20 Augustus 2021
Locatie: Schiedam
Doelgroep: Het kamp is open voor enthousiaste jeugd en fanatieke senioren van 8 tot en met 40 jaar oud.

 

Open stages Tafeltennis School Den Haag

Tafeltennis School Den Haag houdt komende zomer twee zomerse open stages. Er is een open weekstage, geleid door een top gasttrainer. Er is een goede balans tussen de trainingen en rustperiodes en er is een zeer afwisselend programma van oefeningen. Tussen de trainingen door en in de avonden is er uiteraard ruimte voor ontspanning. De overnachtingen kunnen voordelig geboekt worden in de jeugdherberg Stay Okay via de TTSD.

Ook is er een open weekendstage, onder leiding van trainer Ronald Schildknegt, de huidige trainer/coach van Rémi Chambet-Weil is (Rémi is nummer 60 van de wereld bij de kadetten).

Data:
– De weekstage duurt van maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus
– De weekendstage duurt van zaterdag 21 tot en met zondag 22 augustus.
Locatie: Den Haag.
Doelgroep: Iedereen mag deelnemen aan de open stages van Tafeltennis School Den Haag.
Bekijk alle informatie op de website en schrijf je in!

 

 

Disclaimer
Behalve het NTTB Tafeltenniskamp zijn alle andere tafeltenniskampen die de NTTB promoot onder verantwoordelijkheid van de betreffende aanbieder.

De NTTB heeft de kampaanbieders gewezen op hun verantwoordelijkheid m.b.t. de volgende thema’s:

  • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Verklaring Omtrent Goed gedrag (VOG)
  • Veilig Sport Klimaat (VSK)
  • Gediplomeerde tafeltennistrainers 
  • Coronaprotocollen van de Rijksoverheid, NOC*NSF en de NTTB

    De NTTB is niet aansprakelijk voor kampen die door derden worden georganiseerd. Deze aansprakelijkheid berust volledig bij betreffende aanbieder.