Tafeltenniskampen

Als Tafeltennisbond hebben we de ambitie om een succesvol eigen tafeltenniskamp te organiseren. Ook promoten we andere tafeltenniskampen, georganiseerd door derden, zodat er nog meer (jeugdige) sporters op tafeltenniskamp kunnen gaan! Dit draagt bij aan het niveau en het plezier van de spelers en aan ledenbehoud!

Op deze pagina vind je informatie over het NTTB tafeltenniskamp en de kampen van andere aanbieders. 

Wil jij ook jouw kamp promoten via de communicatiekanalen van de NTTB? Vul dit formulier in.

NTTB Tafeltenniskamp

De Nederlandse Tafeltennisbond organiseert ieder jaar in de zomer een fantastisch tafeltenniskamp. Op het NTTB Tafeltenniskamp krijg je tafeltennistraining van ervaren gediplomeerde trainers waardoor je nóg beter leert tafeltennissen! Maar dat is natuurlijk niet alles, in een kampweek mogen activiteiten zoals een bosspel, een dropping, chillen rondom het kampvuur en een tafeltennisclinic van een mystery guest (bondscoach of TOP speler) niet ontbreken. Overnachten doe je op een prachtige accommodatie in een stoere en luxe blokhut, de blokhutten liggen rondom een kampvuur en het terrein heeft een eigen kantine en sportveld. Het NTTB Tafeltenniskamp 2022 is nog maar net afgelopen en de datum voor het nieuwe kamp in 2023 maken we binnenkort bekend!

Datum:  maandag 31 juli t/m zaterdag 5 augustus 2023
Locatie: Ysselsteyn / Venray
Doelgroep: We richten ons op de leeftijd 12 t/m 17 jaar.
Plaatsen: maximaal 64
Website
Op deze pagina lees je t.z.t. ook wanneer de inschrijving voor het nieuwe kamp opengaat!

MJ Tafeltenniskamp

Hard trainen, chillen en veel plezier maken! Het MJ Zomerkamp wordt gezien als een van de leukste tafeltenniskampen van de zomer. Ieder kamp bestaat het deelnemersveld uit landelijke (divisie) t/m startende spelers. Geef je samen met jouw tafeltennisvrienden- en vriendinnen op voor een geweldige tafeltennisweek.

Datum:  maandag 15 augustus t/m zaterdag 20 augustus 2022
Locatie: Tilburg
Doelgroep: Jeugd (en ietsje ouder)
Website

Tafeltenniskamp Midden Nederland

Dit tafeltenniskamp, georganiseerd door detafeltennistrainer.nl, zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid op het nieuwe seizoen. In drie dagen worden er diverse trainingen afgewerkt. Tussen de trainingen door worden er heerlijke maaltijden verzorgd door Partyservice Van der Leeden en daarnaast is er natuurlijk ook nog voldoende ruimte om plezier te maken!

Datum: Vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus 2022
Locatie: Kockengen
Doelgroep: Fanatieke Jeugd
Website

TT4YOU internationale trainingskampen

Het TT4YOU internationale kamp wordt voor het 6e jaar op rij georganiseerd. Het is al jaren een geliefd en populair kamp waarbij (inter)nationale top trainers en spelers af reizen naar Schiedam.
Hard trainen, individuele begeleiding en ook andere activiteiten (zoals zwemmen, ipong toernooi en buiten activiteiten) mogen niet ontbreken.

De perfecte combinatie voor beginnende en ervaren spelers en natuurlijk volop gezelligheid! Wil jij een betere tafeltennisser worden en veel nieuwe vrienden maken?

Data:
– Week 1: 1-5 Augustus 2022
– Week 2: 8-12 Augustus 2022
– Week 3: 15-19 Augustus 2022
Locatie: Schiedam
Doelgroep: Het kamp is open voor enthousiaste jeugd en fanatieke senioren van 8 tot en met 40 jaar oud.

 

 

Disclaimer
Behalve het NTTB Tafeltenniskamp zijn alle andere tafeltenniskampen die de NTTB promoot onder verantwoordelijkheid van de betreffende aanbieder.

De NTTB heeft de kampaanbieders gewezen op hun verantwoordelijkheid m.b.t. de volgende thema’s:

  • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Verklaring Omtrent Goed gedrag (VOG)
  • Veilig Sport Klimaat (VSK)
  • Gediplomeerde tafeltennistrainers 
  • Coronaprotocollen van de Rijksoverheid, NOC*NSF en de NTTB

    De NTTB is niet aansprakelijk voor kampen die door derden worden georganiseerd. Deze aansprakelijkheid berust volledig bij betreffende aanbieder.