Para-Tafeltennis

Para-Tafeltennis is tafeltennis voor mensen met een beperking, ook wel bekend als Aangepast Sporten. De beperking kan lichamelijk en/of verstandelijk zijn. Op deze pagina’s vind je informatie over de diverse mogelijkheden voor sporters met een beperking om te tafeltennissen. We richten ons op de mensen met een beperking, hun eventuele begeleiders en op iedereen die hierover graag meer wil weten.

De sport is laagdrempelig, vaak kunnen sporters met een beperking gewoon meedoen met het reguliere aanbod van tafeltennisverenigingen in het hele land. Op een groeiend aantal plekken is specifiek Para-Tafeltennis aanbod. Schuiftafeltennis is een optie in geval van zwaardere beperkingen en voor degenen met een verstandelijke beperking is er tenslotte G-tafeltennis. Lees onze brochure

 

 

Brochure

(klik op de foto)

 

 

Partners

Partners van Para-Tafeltennis zijn de Johan Cruyff Foundation, de Dirk Kuyt Foundation en HandicapNL.

Johan Cruyff Foundation
De Johan Cruyff Foundation is een trouwe partner van Para-Tafeltennis. De Johan Cruyff Foundation steunt en ontwikkelt sportactiviteiten voor kinderen, overal ter wereld. De focus ligt daarbij op kwetsbare kinderen. Met de sportprojecten voor kinderen met een beperking, de Cruyff Courts en onze Schoolpleinen14 geven ze deze kinderen de ruimte.

Dirk Kuyt Foundation
De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt diverse sportevenementen voor mensen met een beperking, waaronder het NK Paratafeltennis.

 

Video

Para-Tafeltennis Nieuws

Page 1 of 15 12341415

 

 

 

 

 

Para-Tafeltennis Events