Win het NK Bedrijfstafeltennis toernooi en ga naar huis met een waardecheque t.w.v. €250,- !

Ben jij die speler die op het bedrijf wel eens een potje speelt met de collega’s? Hoog tijd om het op te nemen tegen medewerkers van andere bedrijven. Dit kan op een unieke locatie op het NK Tafeltennis naast de beste tafeltennissers van Nederland waarbij beleving, netwerken en actie samen hand in hand gaan. Schrijf je in voor het NK Bedrijfstafeltennis!

Schrijf je in voor het NK Bedrijfstafeltennis!

Wij ontmoeten je graag in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Op zondag 1 maart 2020 vanaf 11:00 uur start het toernooi met een netwerklunch. Vanaf 12:30 uur neem je het met je collega’s op tegen andere bedrijven voor zowel een individueel als het bedrijfsklassement (beste 3 deelnemers van je bedrijf tellen hiervoor mee). Het winnende bedrijf gaat terug naar kantoor met de wisseltrofee én een waardebon van €250,- welke vrij te besteden is via de NTTB voor bijvoorbeeld materiaal, tafels, een ballenrobot of een clinic!

We sluiten het NK Bedrijfstafeltennis op een gave wijze af! De deelnemers worden na afloop van het toernooi in de Businesslounge verwacht voor het VIP-programma inclusief een hapje en een drankje, behalve de finalisten.  Voordat zij aansluiten bij het VIP-programma spelen zij de finale op het centre court van het NK Tafeltennis, tussen de dames- en herenfinale in! Ben jij die speler die deze kans niet laat schieten?!

Inschrijven is tot vrijdag 14 februari mogelijk. De deelnamekosten voor het toernooi en het VIP programma bedragen €39,50 p.p.  (€19,50 excl. VIP). Je inschrijving is definitief na betaling in onze webshop. Bekijk hieronder het programma!

 

Programma

11:00 – 11:30 Ontvangst in Businesslounge van het Landstede Sportcentrum
11:30 – 12:15 Lunch
12:15 – 12:30 Omkleden (indien gewenst) / naar sportzaal
12:30 – 14:30 Start NK Bedrijfstafeltennis toernooi
14:30 – 15:00 Afsluiting, prijzen, omkleden/douchen
15:00 – 17:30 VIP-programma in Businesslounge, inclusief zicht op de damesfinale 15:00 uur en herenfinale 16:00 uur
Met om 15:45 uur Finale NK Bedrijfstafeltennis op het hoofdcentercourt

 

Win met je bedrijf 3 deelname tickets voor het NK Bedrijfstafeltennis!

Alle bedrijven die vóór 14 februari hun tafeltennistafel registreren én zoveel mogelijk wedstrijden spelen met de PingPongbaas app maken kans op 3 deelnametickets! Registreer je tafel op www.pingpongbaas.nl of in de PingPongbaas-app, daag je collega’s uit en vul de uitslagen in en win die 3 tickets voor jou en je collega’s!

  

Voorbereid aan de start komen? Doe mee aan de speciale Masterclass!

Voor de spelers die goed beslagen ten ijs willen komen op het NK Bedrijfstafeltennis, biedt Tafeltennis Zwolle een speciale ‘Masterclass’ met winter buffet. De Masterclass vindt plaats op:

Datum: Donderdag 20 februari 2020
Tijd: 18:00 – 21:00 uur
Locatie: Tafeltennis Zwolle
(Albert Cuypstraat 1-A, 8021 DT Zwolle)
Kosten: €7,50 p.p.

Opgave hiervoor kan via het inschrijfformulier NK Bedrijfstafeltennis

 

 

Contact