NK Tafeltennis 2021

Het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis 2021 wordt gespeeld op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021. De locatie is zoals inmiddels al enkele jaren het Landstede Topsportcentrum in Zwolle.  Alle informatie die je graag wilt weten over het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis, vind je in de aanloop naar het NK op deze website.

Op dit moment zijn we nog in afwachting van de bekendmaking van de dan geldende Coronamaatregelen, die met ingang van 20 september van toepassing zullen zijn. Zo snel mogelijk daarna zullen we bekendmaken wat de mogelijkheden zijn voor toeschouwers om het NK bij te wonen, welke eisen aan deelnemers, officials en organisatie worden gesteld en welke maatregelen we ter plekke moeten hanteren.

Zeker is dat er dit jaar een beperkter programma is dan voorgaande jaren. Op zaterdag en zondag wordt het NK-A gespeeld. Op zondag is daarnaast de 2e editie van het NK Bedrijfstafeltennis.

Het NK-A zal met een gewijzigd toernooiformat gespeeld worden, om de wedstrijden meer te verdelen over zaterdag en zondag. Zodra het nieuwe format bekend is, zal daarover informatie volgen. De A-spelers zijn voor de zomer geïnformeerd over de datum en ontvangen binnenkort de uitnodiging tot inschrijving.

 

NK Tafeltennis 2020

Het Nederlands Kampioenschap Tafeltennis 2020 werd gespeeld op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020. De locatie was wederom Landstede Topsportcentrum in Zwolle.  Hieronder vind je de nieuwsberichten over dit NK.

NK Tafeltennis 2020 in de media

NK 2020: Laurens Tromer winnaar heren enkelspel

Shuohan Men Nederlands Kampioen dames enkelspel

Rachel Gerarts en Shuo Han Men winnen dubbel op NK Tafeltennis

Gommers en De Vries winnen herendubbel NK Tafeltennis 2020

Rajko Gommers en Kim Vermaas pakken 5e mixed titel op NK

 

Vernieuwingen NK