De voorjaarscompetitie van de Eredivisie en de landelijke competitie gaat op zaterdag 27 januari weer van start. Vanaf dat moment barst onder andere de strijd om het landskampioenschap weer los. Op onze eredivisiepagina kan je weer alle indelingen, livescore en teamsamenstellingen, op een paar actuele teamfoto’s na, vinden.

Eredivisie

Op zaterdag 27 januari gaat landskampioen VTV uit Nieuwegein bij de dames van start met een uitwedstrijd bij Hilversum 1. Bij de heren staat op zondag 28 januari gelijk een confrontatie tussen De Boer Taverzo 1 en 2, waarbij op papier het tweede team thuis speelt, op het programma.

Bij de senioren/heren is Tempo-Team 1 het nieuwe team in de Eredivisie na vorig seizoen de beslissingswedstrijd van Tempo-Team 2 te hebben gewonnen. Hilversum 1 is uit de Eredivisie gedegradeerd. Bij de dames is Hilversum 1 het nieuwe team in de Eredivisie. Zij mogen dus gelijk aantreden tegen de landskampioen.

De grote vraag is of de huidige landskampioenen Estillon Maashort 1 (senioren) en VTV uit Nieuwegein (dames) hun titel kunnen prolongeren of dat we op 9 mei nieuwe landskampioenen kunnen huldigen.

De meeste eredivisie wedstrijden zijn wekelijks ook via livestream te volgen. Het programma en de links staan in onze kalender.

Alle indelingen, wedstrijden en uitslagen zijn te vinden in onze NTTB App of deze link.