Morgen, Hemelvaartsdag 26 mei, worden de Eredivisiefinales voor zowel de dames als de heren gespeeld bij TTV Hilversum. Op dezelfde dag en locatie wordt dan ook de finale van de Kampioensgroep Jeugd gespeeld.

Alle wedstrijden zijn live te volgen:

De finalisten voor de Eredivisiefinale zijn bij de dames wederom VTV (Nieuwegein). Zij wonnen in het najaar de finale van het Leidse Scylla. VTV zal het deze keer op gaan nemen tegen meervoudig landskampioen Dozy/Den Helder Noordkop. Bij de heren gaat WELYNQ/ttv Maashorst zijn debuut maken als finalist. Zij nemen het op tegen deBoer Taverzo die al zes keer eerder de titel veroverde en ook de finale in het voorjaar won. In de jeugdinale zullen Smash ’70 uit Hattem en Hercules uit Terborg gaan strijden om de landstitel.

Programma donderdag 26 mei 2022 (ook te volgen via en livescore ⇑

12:00 uur Finale kampioensgroep Jeugd (zaal 2)

12:00 uur Finale eredivisie dames (zaal 1)

15:00 uur Finale eredivisie heren (zaal 1)

Scheidsrechters

Finale Kampioensgroep jeugd (zaal 2)    Karl Brentjes & Jan-Jaap Troost
Finale Eredivisie dames (zaal 1)              Wido Engelen & Leny Smalheer-Vroegindeweij
Finale Eredivisie heren (zaal 1)                Robert van den Einde & Vally Karagantcheff

 

Algeheel landskampioenschap Eredivisie 2021/2022

Indien VTV bij de dames en/of Taverzo bij de heren de voorjaarsfinale winnen zijn zij na winst in het najaar 2021 ook direct algeheel landskampioen 2021/2022. Indien Noordkop bij de dames wint en/of Maashorst bij de heren volgt er een beslissingswedstrijd om het algeheel landskampioenschap op zaterdag 4 juni, wederom bij TTV Hilversum.