Zaterdag 16 september start de landelijke competitie en de Eredivisie. Onze eredivisiepagina is weer bijgewerkt met de indelingen, livescore en teamsamenstellingen, op een paar actuele teamfoto’s na.

 

Eredivisie
Zowel de dames als senioren starten met een volledig competitieweekend op zaterdag 16 en zondag 17 september. Bij de senioren zijn er een aantal wijzigingen in de teamsamenstellingen en nemen de gepromoveerde teams Hilversum en AutoJ.deGooijer/SKF de plaatsen in van Combilo TOGB en Scylla. De eredivisie dames kent geen wijzigingen van clubs ten opzichte van het voorjaar 2023.

De meeste eredivisie wedstrijden zijn wekelijks ook via livestream te volgen. Het programma en de links staan in onze kalender.

De grote vraag is of de huidige landskampioenen De Boer Taverzo 1 (senioren) en VTV uit Nieuwegein (dames) hun titel kunnen prolongeren of dat we op 16 december nieuwe landskampioenen kunnen huldigen.

 

 

Landelijke competitie senioren
Nieuw dit seizoen voor de 1e tot en met 3e divisie senioren is dat een wedstrijd bestaat uit 12 enkelspelen en een dubbelspel. Tevens bestaan de teams uit minimaal 4 spelers. In deze divisies zullen de wedstrijden dan ook op twee tafels gespeeld worden.

In de landelijke damescompetitie zijn er geen wijzigingen. Daar bestaat een wedstrijd uit 9 enkelspelen en een dubbelspel en wordt er gespeeld op één tafel.

Alle indelingen, wedstrijden en uitslagen zijn te vinden in onze NTTB App of deze link.