Op zondag 24 maart verzamelden ruim 200 deelnemers namens 60 bedrijven uit het hele land zich in Sportcentrum Landstede in Zwolle voor de vijfde editie van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis. De eerste jubileumeditie en tevens de eerste uitverkochte editie. In dit verslag een korte terugblik van dit zeer geslaagde evenement.

MJ Tafeltennis opende het NK Bedrijfstafeltennis

Deze editie van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis werd met een energieke en attractieve demonstratie geopend door MJ Tafeltennis-Events. Zij lieten zien dat je zelfs met een barkruk kan tafeltennissen en legden tijdens hun act de regels van het tafeltennis uit. Na een klein half uurtje was het de beurt aan de deelnemers om hun kunsten te gaan vertonen.

Alles werd in goede banen geleid door de mensen van Sportservice Zwolle. In totaal werden er maar liefst 700 wedstrijden gespeeld op 40 tafels. In vier verschillende klassen, PingPong Amateur, PingPong Pro, Tafeltennis A en Tafeltennis B, gingen de spelers de strijd aan. Aan het einde van de dag kwam De Nederlandsche Bank als winnaar van het bedrijvenklassement uit de bus. De DNB heeft deze lustrumeditie van het Caveo NK Bedrijfstafeltennis gewonnen.

Hieronder de uitslagen per categorie:

Pingpong Amateur

 1. Peter Willemsen – Wibouw
 2. Patrick Stijf – ValidSign
 3. Daan Le – Nolemmings

Pingpong Pro

 1. Rajan Kumar – Rabobank
 2. Richard Schuurman – ON. Digital Marketing
 3. Ankit Majhi – 3-DM Consultancy

Tafeltennisklasse B

 1. Johan Krohne – Caveo
 2. Toan Cao Bao – Lactalis Leerdammer Wageningen
 3. Daniël Choi – De Nederlandsche Bank

Tafeltennisklasse A

 1. Cosmin Stan – De Nederlandsche Bank
 2. Jeffrey van Eek – Vos Occasions
 3. Marcel Kraa – SportService Zwolle

Alle overige uitslagen zijn te vinden via deze link.

Alle winnaars van het NK Bedrijfstafeltennis

Alle deelnemers en toeschouwers bedankt voor jullie enthousiasme, tomeloze inzet, passie, strijd en beleving. Jullie maakten deze lustrumeditie tot een succes, hopelijk zien we jullie volgend jaar terug. Houd onze socials in de gaten voor de aftermovie en de opening van de inschrijving voor de editie van zondag 23 maart 2025.