Op zaterdag 1 juni aanstaande organiseert tafeltennisvereniging Shot een grote reünie voor alle leden en oud-leden in haar speelzaal aan de Haverlanden 92 in Wageningen.

Shot was in de tachtiger en negentiger jaren een topclub in Nederland. Zowel de dames als de heren speelden jarenlang in de eredivisie. En Shot teams speelden veelvuldig in Europese toernooien. Ook individueel stonden Shotters hun mannetje. Zo won Gerdie Keen in 1994 zilver bij de Europese kampioenschappen voor senioren. Ook nam zij aan de Olympische spelen deel. Haar broer Trinko was 15 jaar lang prof speler in de Duitse competitie en zelfs 3-voudig deelnemer aan de Olympische Spelen. Shot spelers grossierden in individuele Nederlandse titels.

De motoren achter dit succesverhaal waren de trainers Theo Jansen en Kees Moers. Deze reünie wordt dan ook vooral ter ere van hun enorme inzet gedurende tientallen jaren georganiseerd met een dubbelspeltoernooi, een borrel en een afsluitend Indisch buffet. Er zijn inmiddels al meer dan 75 aanmeldingen van (ex-)Shotters uit heel Nederland, maar ook uit België en Duitsland.

Voor meer informatie en aanmeldingen: guus.krabbenborg@outlook.com