Maandag 5 augustus is week 1 van de 3 weken trainingskamp bij TTV Scyedam van start gegaan.
Spelers en trainers uit maar liefst 7 verschillende landen maken de reis naar Schiedam. De organisatie is in handen van Jochem de Hoop.

In totaal doen er 77 Nederlandse en 66 internationale spelers mee aan het trainingskamp. TT4you is erin geslaagd om enkele toptrainers uit het buitenland naar Nederland te halen. Nieuw dit jaar zijn John Dennison en Aleksey Yefremov. John is hoofdtrainer bij het Londense Fusion Table Tennis, en is recent verkozen tot beste trainer van het district. Aleksey Yefremov staat bekend als één van de internationale topcoaches. Hij is bondscoach geweest van 8 verschillende landen (momenteel Noorwegen en Ijsland), en heeft de status van ITTF High Performance Coach. Aleksey heeft al meer dan 50 ITTF en ETTU-trainingskampen en coach bijeenkomst geleid.

Daarnaast komen twee andere topcoaches, die al enkele jaren training geven bij TT4you, wederom naar Nederland. Aad Kwakkelstein is natuurlijk een bekend gezicht in ons land, meerdere spelers die hij heeft opgeleid hebben het Nederlands team gehaald. Mario Genovese uit Malta is het hoofd van de tafeltennisacademie van Malta en ook bondscoach. Hij is in het bezit van het ITTF-trainers diploma. Mario verzorgd als trainer 8-10 trainingskampen in Europa en Azië.

Naast de internationale trainers zijn ook nationale toptrainers zoals Maurice Schulte en Yana Timina actief bij de trainingsweken.
De sparring wordt verzorgd door Jakup Folwarski (Polen), Gregoire Jean (Pro B Frankrijk) en Stephan Tromer (Nationale 1 België).

Trainers/ begeleiding week 1:
* Mario Genovese (Malta), John Dennison (Engeland), Jochem de Hoop, Maurice Schulte, Arjan Huiden, Ben de Hoop, Chafik Elhachioui (fysiek) Jakup Folwarski (Polen) Sparring.

Trainers/ begeleiding week 2:
* Aad Kwakkelstein (Engeland), Yana Timina, Jochem de Hoop, Erik van Veenendaal, Sundeep Singh, Joel Scheurwater (fysiek) en Stephan Tromer (sparring)

Trainers/ begeleiding week 3:
* Aleksey Yefremov (Wit-Rusland), Aad Kwakkelstein (Engeland), Jochem de Hoop, Maurice Schulte, Ruan Greyling en Stephan Tromer (Sparring)

Meer info via Tafeltennismarkt