Op de Final Four beleefde deBoer Taverzo een succesvolle dag wat betreft de strijd om de NTTB Beker 2018. In Den Bosch legde zowel het heren- als damesteam van de club uit Zoetermeer beslag op de prijs.

NTTB Beker heren
Taverzo had zich geplaatst voor de finale van de NTTB Beker door Sittard met 3-0 te verslaan, TOGB versloeg in de halve eindstrijd op de Final Four Red Stars met 2-3. De finale was van goed niveau. Gabrielius Camara versloeg Leroy Heemskerk in de openingswedstrijd met 3-1, dit was een wedstrijd die niet lang duurde. Dat gold niet voor het tweede finaleduel. Milo de Boer en Arjan Huiden waren erg aan elkaar gewaagd. Laatstgenoemde kwam namens Taverzo na een achterstand knap terug in de wedstrijd, die bol stond van de lange rally’s en mooie winners. Huiden maakte zijn comeback compleet door de beslissende vijfde game te winnen, waardoor Taverzo op een 2-0 voorsprong kwam. Jesse Pelle maakte hierna het feest compleet voor Taverzo, door het laatste duel met 3-0 te winnen van Ronald Vijverberg.

Taverzo-TOGB 3-0
Gabrielius Camara-Leroy Heemskerk 3-1
Arjan Huiden-Milo de Boer 3-2
Jesse Pelle-Ronald Vijverberg 3-0.

NTTB Beker dames
Het was duidelijk dat Hilversum en Taverzo in het damestoernooi een plekje in de finale verdienden. Taverzo versloeg Trias in de halve eindstrijd met 3-0 en Hilversum was in de halve finale met dezelfde cijfers te sterk voor het combinatieteam Disnierats/Veluwe, bestaande uit Annelies Mannak (Disnierats) en Rosanne vd Esschert (Veluwe). Priscilla Loesberg versloeg Neha Gupta in de eerste wedstrijd met 1-3 en het leek erop dat Nadia Huizer hierna ook snel klaar was met Chanel Verschoor. Maar de speelster van Hilversum knokte zich knap terug van een 0-2 achterstand en won met 3-2. Het Taverzo-duo Priscilla Loesberg/ Nadia Huizer was in een eveneens enerverende dubbelwedstrijd het koppel Neha Gupta/Sanne Briefjes met 3-2 de baas. Het was hierna de vraag of Chanel Verschoor haar team wederom op sleeptouw kon nemen in het duel tegen Priscilla Loesberg. De blonde speelster van Hilversum bleek hier niet toe in staat, want de sterk spelende Loesberg won met 2-3, waardoor de 1-3 zege voor die club een feit was.

Hilversum-Taverzo 1-3
Neha Gupta- Priscilla Loesberg. 1-3
Chanel Verschoor- Nadia Huizer. 3-2
Neha Gupta/Sanne Briefjes- Priscilla Loesberg/ Nadia Huize 2-3
Chanel Verschoor-Priscilla Loesberg 2-3