De finale van het mixed dubbelspel is gewonnen door Dobrila Jorguseska en Kas van Oost. Zij versloegen Melanie Bierdrager en Nolan Schultz met 3-1.

In de halve finale wisten Dobrila en Kas verrassend te winnen van het als eerste geplaatste koppel Shuohan Men/Colin Rengers. Laatstgenoemden stonden 2-0 voor in games maar wisten de voorsprong niet te verzilveren en verloren de wedstrijd met 3-2.

De andere halve finale was ook een spannende strijd. Het als tweede geplaatste duo Sanne de Hoop/Gabrielius Camara trokken tot twee keer toe de stand gelijk, maar verloren uiteindelijk in de vijfde game met 11-8 van Melanie en Nolan.

In de finale gingen Melanie en Nolan voortvarend van start door de eerste game met 13-11 te winnen. De tweede en derde game vielen in het voordeel van Dobrila en Kas. In de vierde game hadden Melanie en Nolan nog wel gamepoints, maar de game – en daarmee de wedstrijd – werd met 15-13 gewonnen door Dobrila en Kas. Voor beiden is dit de eerste nationale titel bij de senioren.