ALLsportsradio LIVE! staat woensdag 9 juni in het teken van onder meer para-tafeltennis. Luister mee tussen 12.00 en 13.00 uur.

Met FGS-directeur Nike Boor als sidekick praat Robert Denneman met oud-schaatser Carl Verheijen en met Lumen Dekker en Marthijn van der Wal van de Nederlandse Tafeltennisbond. Carl Verheijen is de Chef de Mission voor de Winterspelen in Beijing in 2022 en ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Lumen Dekker is de bondscoach van het paratafeltennis en Marthijn van der Wal is hoofd sportparticipatie, inclusief paratafeltennis, bij de tafeltennisbond.

Para-tafeltennis
Lumen Dekker en Marthijn van der Wal komen uitgebreid aan het woord over para-tafeltennis in de uitzending. Ze praten over topsport, de Paralympische Spelen, breedtesport, de ontwikkelingen en de ambities de de NTTB heeft op het gebied van para-tafeltennis.

ALLsportsradio trakteert je iedere elke werkdag tussen 12:00 en 13:00 uur op een lekkere sportieve lunch in ALLsportsradio LIVE! Met studiogasten, updates, reportages, interviews en bijzondere verhalen achter de sport.

Welke sport het ook is en op wat voor een niveau dan ook: als het verhaal goed is, hoor je het daar!

Ga naar de website! Je kunt afleveringen ook terugluisteren.