Ook op de laatste dag van de Costa Brava Open paratafeltennis toernooi waren de Nederlandse deelnemers succesvol. Max van Amerongen en Devin Wassink wonnen goud in het teamtoernooi, Bart van der Zanden en Tonnie Heijnen kregen een zilveren plak en Roy van der Burg besloot het Spaanse toernooi met een bronzen plak.

Kruisfinales tegen elkaar
Omdat Max en Devin volgens de regels in het teamtoernooi met elkaar team moesten spelen, werd Roy gekoppeld aan de Brit Henry. Zowel het Nederlandse koppel als het gelegenheidsteam wist de poulefase te overleven. Omdat Roy met zijn Britse teamgenoot tweede werd in de poule en het duo Max/Devin eerste, moesten ze in de kruisfinales tegen elkaar spelen. Roy wist zijn enkelspel tegen Max te winnen, maar omdat Henry verloor van Devin en ook de dubbelpartij naar Max en Devin ging, restte voor Roy een bronzen plek.

Gouden medaille
In de finale tegen Japan werd de dubbel gewonnen. Maar omdat Devin uiteindelijk de strijd tegen de Japanner Tamai verloor, moest Max het laatste enkelspel winnen van Shukunobe. Na verlies in de eerste game zette Max de zaken recht en won uiteindelijk nog overtuigend. De gouden medaille was binnen.

Zilver
In de klasse heren 9 speelden Bart en Tonnie samen voor winst. Na overwinningen op onder andere Spanje, Brazilië, Groot-Brittannië, moesten beide heren de beslissende wedstrijd om het goud tegen Japan. Na een spectaculair dubbelspel dat ongelukkig in de vijfde set de verkeerde kant opviel, moest Tonnie zijn meerdere erkennen in Iwabuchi. Toch is de zilveren medaille van beide heren een knappe prestatie.

Na een goed enkel toernooi met enkele verassingen dus ook een goed afsluiting van het teamtoernooi op de Costa Brava Spaanse Open.