Nog 40 dagen totdat het tafeltennistoernooi op de Olympische Spelen in Parijs start. Heb je geen tickets voor de wedstrijden tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs? Niet getreurd, want het TeamNL Huis is het allerbeste alternatief. Hier komen alle oranjefans samen en kijk je live op grote schermen naar alle wedstrijden.

In het TeamNL Huis huldigen we onze sporters en vieren we alle bijzondere prestaties van TeamNL. En dat op slechts een paar uur rijden van Nederland! De komende 12 jaar vinden de Olympische en Paralympische Zomerspelen niet meer zo dichtbij huis plaats, dus grijp je kans en mis het niet.

Geniet in het TeamNL Huis van sport, prestaties en de leukste Nederlandse artiesten van nu. Samen maken we er één groot feest van en kan je Britt Eerland in oranje zien schitteren op het allerhoogste niveau tijdens het tafeltennistoernooi. Natuurlijk kan je ook genieten van alle andere sporten waar TeamNL aan meedoet. Het TeamNL huis is een unieke manier van sport kijken.

Koop snel je tickets op teamnlhuis.com en moedig samen met ons jouw favoriete TeamNL’ers aan in het oranje hart van Parijs. Het TeamNL Huis is tijdens de Olympische Spelen (26-07 t/m 11-08) en de Paralympische Spelen (28-08 t/m 08-09) gevestigd in Parc de la Villette in Parijs.

TeamNL Huis. Thuis voor Oranje