Ruim vier maanden vóór de start van het NTTB Tafeltenniskamp 2021 zijn alle 64 beschikbare plekken al gereserveerd voor enthousiaste jongens en meisjes. Het zomerkamp van maandag 2 augustus tot en met zaterdag 7 augustus in Venray is bedoeld voor jeugd van 12 tot en met 17 jaar oud. Nog nooit sinds het eerste NTTB kamp in 2014 waren alle inschrijfplekken zo snel ingevuld als dit jaar!

Het NTTB Kamp

Wil je toch heel graag mee op NTTB Tafeltenniskamp komende zomer? Geef je dan nu op via tafeltenniskamp@tafeltennis.nl. Het kan voorkomen dat kinderen zich alsnog afmelden, dus verstuur snel die mail en wie weet ga je ook gezellig mee op ons altijd toffe tafeltennis zomerkamp! We werken met een reservelijst op volgorde van inschrijving. En alvast een tip: zorg dat je je volgend jaar opnieuw snel aanmeld!

Over het NTTB Kamp
Op het NTTB Tafeltenniskamp krijg je tafeltennistraining van ervaren gediplomeerde trainers waardoor je nóg beter leert tafeltennissen! Maar dat is natuurlijk niet alles, in een kampweek mogen activiteiten zoals een bosspel, een dropping, chillen rondom het kampvuur en een tafeltennisclinic van een mystery guest (bondscoach of TOP speler) niet ontbreken. Overnachten doe je in een stoere en luxe blokhut, de blokhutten liggen rondom een kampvuur en het terrein heeft een eigen kantine en sportveld.

Andere toffe tafeltenniskampen
Geen inschrijfplek bemachtigd voor het NTTB Tafeltenniskamp voor komende zomer? Gelukkig zijn er veel meer toffe tafeltenniskampen waar jij aan kan deelnemen komende zomer! Geef je samen met jouw tafeltennisvrienden- en vriendinnen bijvoorbeeld op voor een geweldige tafeltennisweek van onze partner MJ tafeltennis, die gehouden wordt van 16 tot en met 21 augustus.

Het Tafeltenniskamp Midden Nederland staat van 16 tot en met 20 augustus op het programma. In vijf dagen worden er tien trainingen afgewerkt en er is natuurlijk ook veel tijd om plezier te maken op andere manieren. Het TT4YOU internationale kamp wordt voor het 6e jaar op rij georganiseerd. Het is al jaren een geliefd en populair kamp waarbij (inter)nationale top trainers en spelers af reizen naar Schiedam. In de eerste drie weken van augustus is er een kamp waarvoor je je kunt aanmelden.

Ga naar onze Tafeltenniskampen pagina om je aan te melden voor een van de andere kampen