Komend weekend. op zondag 9 december, wordt de Final Four 2018 voor de 5e keer op rij gespeeld bij TTV de Kruiskamp ’81 in Den Bosch. Na dit mooie jubileum zal de organisatie van editie 2019 en voor daaropvolgende edities opengesteld worden voor een nieuwe locatie.

De Final Four is een combinatie van de bekerfinales voor landelijke teams onder de eredivisie en de finales voor de eredivisiecup, tussen de top 4 na zeven speelronden (halve competitie) van zowel de eredivisie dames als heren. Bekijk het schema van de Final Four 2018 voor komende zondag.

De opzet voor de dames bekercompetitie is dit jaar gewijzigd. Damesduo’s, gevormd door speelsters die in de najaarscompetitie 2018 speelgerechtigd zijn voor de landelijke Damescompetitie (ongeacht voor welke vereniging ze uitkomen) spelen in 2018 om de NTTB beker. Mogelijk zal voor 2019 de totale opzet van de Finale Four nog verder aangescherpt worden, mede in het licht van de mogelijke aanpassingen aan de eredivisie. Dit kan leiden tot veranderingen in het speelschema en daarmee samenhangende eisen aan de locatie. Clubs en organisatoren die mogelijk interesse hebben in het organiseren van de Final Four 2019, kunnen hiervoor alvast contact opnemen met hoofd Wedstrijdsport Robbert Stolwijk door te mailen naar stolwijk@tafeltennis.nl.