Donderdag vond in Rijswijk de zogenaamde Beneficiantenbijeenkomst van de Nederlandse Loterij plaats.

Beneficianten zijn degenen die geld ontvangen van de Nederlandse Loterij en de Tafeltennisbond is er 1 van. Vorig jaar was dat ruim 350.000 euro (zie video)! En dat is ook de reden waarom je bij de komende interland van TeamNL Tafeltennis de boardings van Nederlandse Loterij ziet staan.

Denk dus eens aan een Decemberkalender of een Oudejaarslot als je een kado nodig hebt de komende periode. En win jij of de ontvanger niet zelf, dan komt de opbrengst ten goede aan de Sport en 18 goede doelen.

Als dank voor de jarenlange steun van de loterij, overhandigde onze directeur Achim Sialino een iPongtafel aan directeur Niels Onkenhout van de Nederlandse Loterij. Uiteraard speelden de directeuren meteen een potje pingpong met elkaar. Onkenhout bleek in zijn jeugd gespeeld te hebben, dus de bal bleef goed op tafel.

 

Nederlandse Loterij – Beneficiantenbijeenkomst 2018 (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

 

Binnen de muren van de loterij zal de komende weken dan ook vaker ‘ping – pong’ te horen zijn. De tafel is geregistreerd in de PingPongbaas app, we gaan zien of Onkenhout zijn medewerkers de baas is!